6 دلیل گاز نخوردن خودرو در اول صبح + راه حل

یک مشکل رایج که کاربران زیادی از آن شکایت دارند گاز نخوردن خودرو در اول صبح است . هنگامی که متوجه می شوید خودرو با وجود فشار دادن پدال گاز ، شتاب نمی گیرد مهم است که دلایل متداول این مشکل را بدانید و در صدد رفع آن قبل از بدتر شدن اوضاع برآیید.

علت مشکل شتاب گیری خودرو چیست؟

دلایل رایجی وجود دارد که نشان می‌دهد خودرو در شتاب گیری با وجود گاز دادن مشکل دارد . دو دلیل اصلی برای اتفاق وجود دارد اولی این است که ممکن است سوخت خودرو تمام شده و یا سطح آن در موتور بسیار پایین است و دلیل دوم این است که ممکن است قدرت برای روشن نگه داشتن خودرو کافی نباشد.
دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد چرا خودرو ممکن است قدرت خود را از دست بدهد به خصوص زمانی که در حال گاز دادن و شتاب گیری هستید.
رایج ترین دلایلی که باعث می شود خودروی شما در شتاب گیری با مشکل مواجه شود شامل موارد زیر هستند:
– خرابی محرک
– نقص سنسورها
– مشکلات مکانیکی

دلایل گاز نخوردن خودرو در اول صبح چیست؟

برای گاز نخوردن خودرو در اول صبح ، دلایل متداول زیادی وجود دارد که باعث می شود خودروی شما هنگام اول صبح با وجود فشار دادن پدال گاز شتاب نگیرد . برخی از این دلایل جزئی و برخی جدی تر هستند و نیاز به توجه فوری دارند. برخی از ادلایل رایج گاز نخوردن خودرو در اول صبح عبارتند از:

1. گرفتگی سنسور جریان هوا علت رایج گاز نخوردن خودرو در اول صبح

شایع ترین دلیل شتاب نگرفتن خودرو علیرغم فشار دادن پدال گاز ، گرفتگی یا آسیب دیدگی حسگر جریان هوا است. سنسور جریان هوای جرمی که به عنوان سنسور MAF نیز شناخته می شود به پاک کننده هوا متصل است. از آنجایی که سنسور جریان هوا برای اندازه گیری هوایی که در موتور جریان دارد کار می کند، گرفتگی یا انسداد در این سنسور می‌تواند منجر به ارسال داده های نادرست به واحد کنترل موتور برای محاسبه نسبت مخلوط هوا و سوخت لازم ، شود.

2. پایین بودن سطح مایعات

در صورتی که خودروی شما دارای گیربکس اتوماتیک است و متوجه شده‌اید که گیربکس لیز می خورد ، شایع‌ترین علت عدم شتاب خودرو شما کم بودن مایع گیربکس است. این مایع برای روغن کاری قطعات و حفظ عملکرد صحیح خودرو ضروری می باشد.
در صورتی که ماشین شما گاز نمی خورد یعنی دور موتور ماشین می چرخد اما هیچ نیرویی برای حرکت دادن ماشین به چرخ ها منتقل نمی شود، علت آن ممکن است به دلیل کم بودن سیال های انتقال نیرو باشد که با گرم شدن بیش از حد گیربکس و ایجاد اصطکاک در حین استفاده وضعیت بدتر می شود.

3. خراب شدن کلاچ

هر دو گیربکس اتوماتیک و دستی از کلاچ استفاده می کنند . اگر چه مشکلات کلاچ در خودروهای دستی رایج تر است اما خودروهای اتوماتیک نیز ممکن است مشکلات کلاچ داشته باشند که می تواند باعث شود که خودرو با وجود فشار دادن پدال گاز ، شتاب نگیرد . در خودروهای اتوماتیک گیربکس و مبدل گشتاور دارای صفحات کلاچ هستند که ممکن است به دلیل ناکافی بودن مایع گیربکس فرسوده شده یا آسیب ببیند.

گاز نخوردن خودرو در اول صبح
گاز نخوردن خودرو در اول صبح

4. خرابی شمع

احتراق ناقص شمع می تواند مستقیماً باعث عدم شتاب خودرو شود. کمبود برق خودروی شما یکی دیگر از نشانه های قابل توجهی است که نشان می‌دهد شمع های خودرو معیوب شده اند . عدم شتاب گیری این معنی است که موتور خودرو نمی تواند جرقه بزند و زمانی که راننده پدال گاز را فشار می دهد نمی تواند قدرت را افزایش دهد.

5. نقص سنسور اکسیژن

سنسور اکسیژن در خودرو ، انتشار گازهای خروجی در خودروی شما را کنترل می کند تا بتواند نسبت مناسب مخلوط هوا و سوخت را در صورت لزوم تنظیم کند تا موتور در سطح عملکرد بهینه قرار گیرد . اگر خودرو از نظر نسبت هوا و سوخت ، سوخت کمی داشته باشد موتور قادر به احتراق داخلی در زمان مناسب نخواهد بود .
اگر سنسور اکسیژن آسیب دیده باشد نمی تواند اطلاعات مربوط به سوخت را به واحد کنترل موتور خودروی شما ارسال کند . موتور خودرو در این صورت هیچ ایده‌ای برای تنظیم نسبت نخواهد داشت و در نتیجه مخلوط سوخت بسیار کم یا بسیار غنی می شود . یک مخلوط سوخته نادرست می تواند باعث عدم شتاب گیری خودرو یا گاز نخوردن آن باشد.

6. مشکلات فیلتر سوخت که منجر به گاز نخوردن خودرو در اول صبح می شود

اگر فیلتر بنزین خود را در فواصل زمانی توصیه شده تعویض نکرده باشید و در حین انجام کار زباله و کثیفی در آن انباشته شده باشد می‌تواند منجر به عدم شتاب و قدرت خودرو شود . فیلتر بنزین می تواند آلاینده ها و لجن ها را پس از استفاده طولانی مدت که معمولاً از مخزن سوخت می آیند جمع‌آوری کند.
کثیفی، سوخت را سنگین تر از آنچه باید باشد، می کند و باعث می شود نتواند در سیستم سوخت حرکت کند و به قسمت های دیگر منتقل شود و باعث عدم روانکاری می شود.
با توجه به اینکه روغن کاری مناسب برای پاسخگویی شتاب، جلوگیری از گرمای بیش از حد و جلوگیری از اصطکاک بیش از حد کلیدی است در صورتی که فیلتربنزین آسیب ببیند ممکن است خودرو گاز نخورد.
اگرچه ممکن است فیلتر بنزین کوچک به نظر برسد اما نقش مهمی در خودرو دارد. این قطعه کوچک تضمین می کند که سوخت کثیف وارد سیستم نمی‌شود، از گرفتگی و انسداد در سیستم سوخت و همچنین از ورود کثیفی به فیلتر بنزین جلوگیری می کند.
بنابراین بسیار مهم است که مطمئن باشید فیلتر بنزین شما همیشه در اوج عملکرد کار می کند و گرفتگی ندارد.

چنانجه خودروی رنوی شما با گاز نخوردن خودرو در اول صبح مواجه است و نتونسته اید علت آن را بیابید ، برای عیب یابی و رفع مشکل می توانید از خدمات تعمیرگاه رنو اتوماتیک استفاده کنید.

خدمات تعمیرگاه تخصصی رنو

تعمیر موتور – تعمیر گیربکس – تعمیر جلوبندی و سیستم تعلیق – تنظیم موتور و سرویس های دوره ای – تعویض تسمه تایم – تعویض روغن موتور و روغن گیربکس اتوماتیک – تعمیر اکسل و عقب بندی – تعمیر برق خودرو – چراغ چک و چراغ ایربگ و ABS – تعمیر هیدرولیک فرمان – کامپیوتر خودرو – تعمیر هیدرولیک فرمان – تعمیر کولر و بخاری – رفع نشتی آب و روغن – تامین قطعات اصلی رنو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *